Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pêche, épluchée, dénoyautée, coupée en 2
- 10 g de jus de citron
- 30 g de sucre
- 100 g de glaçons
- 1200 g de vin mousseux du type Champagne, sec ou sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 4546 kJ / 1086 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 107.4 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Agneau en croûte à l'Italienne
5h
Pizza à la crème de potiron, mozzarella fumée et bacon
3 godz. 50 min
Magret de canard aux fruits de la passion, purée de betterave
45 min
Tartelette poulet-asperge
Brak ocen
Glace au caramel salé
14 Std.
Tagliatelle aux cèpes
1h
Chilli con carne
40 min
Roulés de dinde au gorgonzola
1h
Mojito à la fraise
10min
Caipirinha de mangue
5min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 min