Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pêche, épluchée, dénoyautée, coupée en 2
- 10 g de jus de citron
- 30 g de sucre
- 100 g de glaçons
- 1200 g de vin mousseux du type Champagne, sec ou sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 4546 kJ / 1086 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 107.4 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blancs de poulet à la pizzaiola
55min
Mai tai
10 Min
Bolognese de soja et nouilles de courgette
50 Min
Chilli con carne
40min
Curry de poisson
35min
Cassolette de poulet et de lard
1 Std. 10 Min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Focaccia aux oignons
2 Std.
Canapés aux oeufs
10 Min
Salade grecque avec poulet à la vapeur
Brak ocen
Poivrons farcis au riz et à la sauce tomate
1 Std.
Crème de champignons
20min