Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 brins de fines herbes fraîches (par ex. basilic, persil, coriandre)
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 180 g de miettes de pain sec
- 50 g de purée de tomates
- 1235 g d'eau
- 15 g de filets d'anchois à l'huile
- 350 g de pâtes, sèches, du type spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2569 kJ / 614 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 101 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Légumes farcis
1 godz. 20 min
Poivrons farcis "Jack O'Lantern"
1h 30min
Pain complet, tartinade et boulettes de poulet
Brak ocen
Boulettes de viande à la sauce tomate
3h 40 min
Duo de mini-tresses au beurre
Brak ocen
Lasagne de poisson aux asperges et poireaux
1h 30min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Cuisson des œufs
20min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Braisade d'agneau
Brak ocen
Spaghetti tomates et lardons
35min
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min