Filetes de trucha en papillote

Filetes de trucha en papillote

4.1 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 100 g de zanahoria en juliana
  • 70 g de tallos de apio en rodajas
  • 4 filetes de trucha con piel salpimentados
  • 1 cucharadita de albahaca seca
  • 60 g de cebolleta (corte el tallo verde en aros)
  • 80 g de vino blanco
  • 20 g de zumo de limón
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 40 g de zanahoria cortadas en juliana
  • 50 g de tallos de apio cortados en rodajas
  • 20 g de mantequilla
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
  • 250 g de agua

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 270 kcal / 1130 kJ
Białko 23.3 g
Tłuszcz 17.6 g
Węglowodany 4.7 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...