Wersje kompatybilne
Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de cebolla roja cortada en rodajas
- 800 g de calabacín pelado y cortado en rodajas
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vinagre de vino blanco
- 30 g de azúcar
- 20 g de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 555 kJ / 132 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patatas al ajillo
40 min
Berenjenas al ajillo
50 Min
Calabacín confitado
40 min
Ensalada de patata y pepino
40 min
Pimientos agridulces
1h 5min
Guarnición de calabacín
30 min
Guarnición de pimientos de Padrón
25 min
Berenjenas confitadas
35 Min
Pimientos y patatas con huevos revueltos
30 min
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20 Min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20 Min