Wersje kompatybilne
Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de cebolla roja cortada en rodajas
- 800 g de calabacín pelado y cortado en rodajas
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vinagre de vino blanco
- 30 g de azúcar
- 20 g de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 555 kJ / 132 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guarnición de calabacín
30min
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30min
Berenjenas confitadas
35min
Berenjenas al ajillo
50min
Pak choi salteado
10min
Pollo frío en vinagreta de lima
45 min
Pimientos marinados
55min
Zanahorias estofadas agridulces
1u.
Tortitas de patata
45 min
Calabacín confitado
40min
Patatas para guarnición o para tortilla
30min
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30 min