Menú: Crema de lechuga. Lubina con patatas y salsa de berros

Menú: Crema de lechuga. Lubina con patatas y salsa de berros

4.4 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 raciones

Składniki

  • 30 - 40 g de berros limpios y secos (y alguno más para decorar)
  • 5 - 10 g de zumo de limón
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 cucharadita de pimienta blanca molida
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 500 g de agua
  • 500 g de patatas cortadas en trozos
  • 4 - 6 hojas de lechuga
  • 1 lubina de 500 g (sin cabeza ni vísceras)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 471 kcal / 1971 kJ
Białko 32.55 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 38.4 g
Błonnik 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...