Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g de puerro en rodajas
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 250 g de calabacín en trozos
- 350 g de judías verdes frescas en trozos
- 1 pellizco de curry en polvo
- 1 pellizco de pimienta negra molida
-
1
pastilla de caldo de verduras
lub 1 cucharadita de sal - 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 508 kJ / 122 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 10.45 g
- Błonnik
- 3.25 g
Alternatywne przepisy
Crema de coliflor y brócoli
40 min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Crema de guisantes
30 min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 menit
Crema de judías blancas y verduras
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de calabaza
45 Min
Crema de acelgas y piñones
45 Min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Crema de champiñones
20 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1j 30 menit