Risotto à la courgette, fenouil et fromage

Risotto à la courgette, fenouil et fromage

4.0 247 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 250 g de fenouil en gros morceaux
  • 250 g de courgettes (2 courgettes), en morceaux
  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto type arborio
  • 50 g de vin blanc
  • 650 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de fromage frais à 0% de MG, en cubes
  • 20 tiges de ciboulette fraîche ciselées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 1380 kJ / 327 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...