
Urządzenia i Akcesoria
Tris di riso, pesce e verdure
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate1 mazzetto
-
spicchio di aglio (opcjonalnie)½
-
di olio extravergine di oliva + q.b.60 g
-
di sale + q.b.1 ½ cucchiaino
-
pomodori ciliegino a metà, a piacere15 - 20
-
di riso Parboiled (cottura 18 minuti)320 g
-
di acqua1400 g
-
di piselli surgelati150 g
-
filetti di trota salmonata (400 g circa)2
-
di gamberetti sgusciati150 g
-
limone (opcjonalnie) preferibilmente biologico, a fettine1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
575 kcal /
2406 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
19.9 g
Węglowodany
69.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria