Tris di riso, pesce e verdure

Tris di riso, pesce e verdure

4.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio (opcjonalnie)
    ½
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    60 g
  • di sale + q.b.
    1 ½ cucchiaino
  • pomodori ciliegino a metà, a piacere
    15 - 20
    1 - 2 pomodori pelati, a pezzi, a piacere
  • di riso Parboiled (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di acqua
    1400 g
  • di piselli surgelati
    150 g
  • filetti di trota salmonata (400 g circa)
    2
    2 filetti di pesce bianco, (400 g circa)
  • di gamberetti sgusciati
    150 g
  • limone (opcjonalnie) preferibilmente biologico, a fettine
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 575 kcal / 2406 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 19.9 g
Węglowodany 69.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...