Manzo alla borgognona

Manzo alla borgognona

4.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle tagliate a metà
    80 g
  • spicchi di aglio
    3
  • di burro chiarificato
    4 cucchiai
  • di spezzatino di manzo (3 cm)
    800 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    4 pizzichi
  • di farina
    30 g
  • di concentrato di pomodoro
    30 g
  • di bacon a fette (2 cm)
    160 g
  • foglia di alloro secca
    1
  • chiodo di garofano
    1
  • rosmarino fresco
    1 rametto
  • vino rosso
    500 g
  • di funghi champignon
    230 g
  • di cipolline sott'aceto
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 635 kcal / 2654 kJ
Białko 54 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...