Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 3 spicchi di aglio
- 4 cucchiai di burro chiarificato
- 800 g di spezzatino di manzo (3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 30 g di farina
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 160 g di bacon a fette (2 cm)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 chiodo di garofano
- 1 rametto rosmarino fresco
- 500 g vino rosso
- 230 g di funghi champignon
- 150 g di cipolline sott'aceto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2654 kJ / 635 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 32 g
Alternatywne przepisy
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min
Stufato con patate e champignon
1 Std.
Pollo in salsa di peperoni con couscous di zucchine e feta
Brak ocen
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Brak ocen
Chili con carne
40 min
Pulled pork alle mele
8 godz. 20 min
Mousse di tonno
5 min
Dhal
40 min
Fonduta moitié-moitié
Brak ocen
Gulasch di vitello con funghi porcini
1 Std. 30 Min
Sformato di pollo e pancetta
1 Std. 10 Min
Salsa olandese
30 min