Uova strapazzate con spinaci e  formaggio di capra

Uova strapazzate con spinaci e formaggio di capra

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzione

Składniki

  • di cipolle tagliate a metà
    50 g
  • spicchio di aglio (opcjonalnie)
    ½
  • di burro, non salato + q.b. per imburrare
    10 g
  • di sale + q.b. per cospargere
    ¼ cucchiaino
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di spinacini freschi, a seconda dei gusti
    30 - 40 g
  • di formaggio caprino fresco fresco, sgocciolato, a fette
    50 g
  • uova
    4
  • di erba cipollina fresca a rondelle
    ½ mazzetto
  • di acqua
    500 g
  • di pepe nero macinato fresco
    4 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 150 kcal / 626 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...