Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
- 10 g di burro, non salato + q.b. per imburrare
- ¼ cucchiaino di sale + q.b. per cospargere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 30 - 40 g di spinacini, freschi, a seconda dei gusti
- 50 g di formaggio caprino fresco, fresco, sgocciolato, a fette
- 4 uova
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle
- 500 g di acqua
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 626 kJ / 150 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Gratin di broccoli e quinoa
1h 10min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 Min
Quark alle erbe aromatiche
10min
Sformato di zucchine
1h 10min
Feta al cartoccio
25 min
Zuppa di barbabietole
45 Min
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Lasagne classiche
2 Std. 5 Min
Maccheroni dell'alpigiano
30 Min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min