Crostini con funghi e Fontina

Crostini con funghi e Fontina

4.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
20 pezzi

Składniki

  • di prezzemolo fresco solo le foglie
    15 rametti
  • cipolla tagliata a metà
    1
  • di burro
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di funghi champignon tagliati a fette
    400 g
  • di vino rosso
    10 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    ½ cucchiaino
  • di Fontina a fette
    250 g
  • di pane tipo ciabatta
    20 fette
    20 fette di pane tipo baguette
  • di pepe nero macinato fresco (opcjonalnie)
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 118 kcal / 493 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...