Crostini con funghi e Fontina

Crostini con funghi e Fontina

4.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
20 pezzi

Składniki

  • 15 rametti di prezzemolo fresco solo le foglie
  • 1 cipolla tagliata a metà
  • 30 g di burro
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di funghi champignon tagliati a fette
  • 10 g di vino rosso
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
  • 250 g di Fontina a fette
  • 20 fette di pane tipo ciabatta
    20 fette di pane tipo baguette
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 6 g
Kalorie 493 kJ / 118 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...