Crostini con funghi e Fontina
TM5 TM6

Crostini con funghi e Fontina

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 15 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
  • 1 cipolla, tagliata a metà
  • 30 g di burro
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di funghi champignon, tagliati a fette
  • 10 g di vino rosso
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
  • 250 g di Fontina, a fette
  • 20 fette di pane tipo ciabatta
    lub 20 fette di pane tipo baguette
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
493 kJ / 118 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy