Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 30 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon, tagliati a fette
- 10 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 250 g di Fontina, a fette
-
20
fette di pane tipo ciabatta
lub 20 fette di pane tipo baguette - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata di marmellata
1h 10min
Funghi all'aglio
20 Min
Caponata siciliana
30 Min
Filetto di maiale al forno con riso
1小时 20 分钟
Scaloppine di vitello al limone
25min
Involtini di vitello
35 Min
Pastella per fritti
1 Std.
Carciofi alla romana
50 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Besciamella
15min
Rollè di tacchino
50 Min
Lasagne di zucchine e merluzzo
1 Std.