Urządzenia i Akcesoria
Cipolle rosolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
200 g
Składniki
-
20 g di olio vegetale
-
200 g di cipolle rosse, a spicchi (v. Consigli)200 g di cipolle a spicchi (v. Consigli)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
8 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
1051.9 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panna montata
10 min
Soffritto di cipolle e aglio (200 g)
20 min
Cipolle caramellate (200 g)
40 min
Cipolle saporite (200 g)
20 min
Porri saltati (200 g)
20 min
Chutney di cipolle caramellate
24 godz.
Castagne lesse
55 min
Patate lesse
30 min
Soffritto di verdure
15 min
Funghi all'aglio
20 min
Insalata di patate
1 godz. 5 min
Purè di patate nature
55 min