Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di acqua
- 250 g di farina di ceci
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 858 kJ / 205 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 25.5 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 Min
Banana bread con patate dolci
2 Std.
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30 Min
Crostata di mele
1sa 15 dk
Blinis ai ceci e pomodori
30 Min
Zuppa di cavolo con tofu
1 godz. 45 min
Pizza Margherita
2 Std.
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2h 40min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Strudel di cavolo rosso
Brak ocen
Cake al limone
1 godz. 5 min