Farfalle con vongole e pomodorini

Farfalle con vongole e pomodorini

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di aglio
    1 spicchio
  • di scalogno
    30 g
  • di vongole, pulite
    1000 g
  • di acqua fino a raggiungere 750 g di liquidi
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pomodori ciliegino a metà
    100 g
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo farfalle di ottima qualità
    350 g
  • di pinoli interi
    15 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 431 kcal / 1803 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 66 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...