Urządzenia i Akcesoria
Pulled pork burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
boneless pork shoulder (5-6 large pieces), trimmed800 g
-
onion cut into halves and sliced100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water225 g
-
apple cider vinegar170 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt plus extra to serve½ tsp
-
barbecue sauce plus extra to serve (see Tips)500 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
green lettuce leaves to serve
-
hamburger buns to serve6
-
red onion cut into halves and sliced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 15 Min
Stained glass Christmas biscuits
4 Std. 10 Min
Everyday gourmet butter
35 Min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Bacon with chicken strips
15 Min
Pulled pork burger
5 Std.
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 Std. 15 Min
Chocolate Hazelnut Blondies
45 Min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Rustic beef tarts
1 Std.