Urządzenia i Akcesoria
Pulled pork burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
boneless pork shoulder (5-6 large pieces), trimmed800 g
-
onion cut into halves and sliced100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water225 g
-
apple cider vinegar170 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt plus extra to serve½ tsp
-
barbecue sauce plus extra to serve (see Tips)500 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
green lettuce leaves to serve
-
hamburger buns to serve6
-
red onion cut into halves and sliced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Everyday gourmet butter
35 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Spaghetti carbonara
35 min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2 godz. 15 min
Pulled pork burger
5 godz.
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Beef tacos
25 min