Urządzenia i Akcesoria
Pulled pork burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
boneless pork shoulder (5-6 large pieces), trimmed800 g
-
onion cut into halves and sliced100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water225 g
-
apple cider vinegar170 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt plus extra to serve½ tsp
-
barbecue sauce plus extra to serve (see Tips)500 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
green lettuce leaves to serve
-
hamburger buns to serve6
-
red onion cut into halves and sliced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Holiday Brisket
6 godz. 55 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Beef jerky
1 godz. 50 min
Crispy Roast Pork Belly
4 godz. 25 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Pulled pork burger
5 godz.
Sweet and sour pork
40 min
Frozen strawberry daiquiri
10 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min