Pulled pork burgers

Pulled pork burgers

4.6 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • garlic cloves
    2
  • boneless pork shoulder (5-6 large pieces), trimmed
    800 g
  • onion cut into halves and sliced
    100 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • water
    225 g
  • apple cider vinegar
    170 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • sea salt plus extra to serve
    ½ tsp
  • barbecue sauce plus extra to serve (see Tips)
    500 g
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • green lettuce leaves to serve
  • hamburger buns to serve
    6
  • red onion cut into halves and sliced

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 432 kcal / 1807 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 847 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...