Pulled pork burger
TM6

Pulled pork burger

4.5 (136 ocen)

Składniki

  • 1 garlic clove
  • 100 g brown onion, cut into rings (1 cm)
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 550 g water
  • 200 g alcoholic apple cider
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 800 g boneless pork shoulder, cut into 5 pieces
  • 500 g barbecue sauce (see Tips)
  • ground black pepper, to taste
  • 6 burger buns
  • 12 iceberg lettuce leaves
  • tomato ketchup, to serve (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2071.4 kJ / 493.2 kcal
Białko
39.4 g
Węglowodany
67.5 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
4.4 g
Sód
1424.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy