Urządzenia i Akcesoria
Pulled pork burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
brown onion cut into rings (1 cm)100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water550 g
-
alcoholic apple cider200 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
boneless pork shoulder cut into 5 pieces800 g
-
barbecue sauce (see Tips)500 g
-
ground black pepper to taste
-
burger buns6
-
iceberg lettuce leaves12
-
tomato ketchup to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1424.5 mg
Białko
39.4 g
Kalorie
2071.4 kJ /
493.2 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
67.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 godz.
Pulled pork burgers
4 godz. 20 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Creamed pāua soup
1 godz.
Browned pork strips
15 min
Browned pork cubes
15 min
Beef fajitas
30 min
Poached eggs with hollandaise
40 min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 godz. 55 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 godz. 35 min