
Urządzenia i Akcesoria
Pulled pork burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
brown onion cut into rings (1 cm)100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water550 g
-
alcoholic apple cider200 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
boneless pork shoulder cut into 5 pieces800 g
-
barbecue sauce (see Tips)500 g
-
ground black pepper to taste
-
burger buns6
-
iceberg lettuce leaves12
-
tomato ketchup to serve (see Tips)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
493.2 kcal /
2071.4 kJ
Białko
39.4 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
67.5 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
1424.5 mg