Urządzenia i Akcesoria
Shredded Lamb ragù
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves3
-
brown onion cut into wedges200 g
-
celery stalks cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
pancetta cut into small pieces150 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
dry red wine200 g
-
boneless lamb shoulder cut into pieces (approx. 6-7 cm)1200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
tomato paste50 g
-
tomato passata300 g
-
white sugar1 - 2 pinches
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
grated Parmesan cheese to serve
-
cooked pasta of choice or side of choice (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
284 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
2344.8 kJ /
560.4 kcal
Tłuszcz
42.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 Std. 15 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Beef and feta koftas
1 Std. 30 Min
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
No fail mash potato
20 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min