Urządzenia i Akcesoria
Cottura della pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
1200 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
320 g di pasta secca corta o lunga (ad es. penne, spaghetti)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10 g
Kalorie
1164 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Riso in bianco
25 min
Cottura della pasta
20 min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Cottura del riso a chicco lungo
35 min
Cottura della pasta
20 min
Porri saltati (200 g)
20 min
Cottura del riso
25 min
Castagne lesse
55 min
Patate lesse
30 min
Piselli con prosciutto
30 min
Penne al tonno
35 min
Piselli al prosciutto
20 min