Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca, corta o lunga (ad es. penne, spaghetti)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1164 kJ / 278 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patate lesse
30 Min
Cottura del riso a chicco lungo
35 Min
Cottura del riso
25min
Riso in bianco
25min
Cottura della pasta
20 min
Riso al pomodoro
30 Min
Fagiolini verdi con timo
1h 10 min
Uova sode
20 min
Polpette al sugo
45min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Salsa al pomodoro
25min
Uova sode
20 min