
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di farro e pollo
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
di acqua500 g
-
sale q.b.
-
di farro perlato150 g
-
di peperoni rossi puliti e a dadini (circa 0.5 cm)200 g
-
di petti di pollo a striscioline (circa 5x1 cm)300 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
pepe nero macinato q.b.
-
di mandorle pelate40 g
-
di scalogno40 g
-
di erbe aromatiche miste, fresche (es. prezzemolo, coriandolo), le foglioline lavate ed asciugate4 - 5 rametti
-
di aceto di vino20 g
-
di succo di limone (opcjonalnie) spremuto fresco20 g
-
di rucola fresca, lavata60 g
-
di pinoli20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
292 kcal /
1224 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria