Fagiolini verdi con timo
TM6

Fagiolini verdi con timo

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 150 - 200 g di fagiolini verdi, freschi, piccoli
  • 2 rametti di timo fresco
  • ½ cucchiaio di olio di oliva
  • ⅛ - ¼ di cucchiaino di sale
  • acqua, per immergere il sacchetto
  • 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
  • 1 cucchiaino raso di acido ascorbico

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
217.3 kJ / 52.3 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy