![Fagiolini verdi con timo Fagiolini verdi con timo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6A784D7-23E9-4AA4-8698-DDE8DB41E5FB/Derivates/A2860201-2E0F-457F-80CE-C91FD3924D0F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 - 200 g di fagiolini verdi, freschi, piccoli
- 2 rametti di timo fresco
- ½ cucchiaio di olio di oliva
- ⅛ - ¼ di cucchiaino di sale
- acqua, per immergere il sacchetto
- 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
- 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Porri saltati (200 g)
20min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 мин.
Carciofi alla romana
50 мин.
Gamberi in agrodolce
1h 15 min
Insalata di mare
Brak ocen
Patate lesse
30min
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Gelato allo yogurt e pesche
20min
Funghi all'aglio
20min
Spezzatino di manzo
1 Std. 50 Min
Cotechino e lenticchie
1h
Contorno di zucchine
30min