
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia con patate e rosmarino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)30 - 40 g
-
di acqua300 g
-
di lievito fresco10 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di olio extravergine di oliva + q.b.40 g
-
di farina manitoba500 g
-
di sale + q.b.10 g
-
di patate pelate e a fette sottili (1-2 mm)250 g
-
di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati1 - 2 rametti
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
650 kcal /
2719 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
107 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria