Sugo alla bolognese

Sugo alla bolognese

4.3 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 porzioni

Składniki

  • di olio di oliva
    30 g
  • di carote a pezzi (3 cm)
    150 g
  • di cipolle rosse a metà, dipende dalla grandezza o in quarti
    100 g
  • di sedano a pezzi (2 cm)
    100 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di concentrato di pomodoro
    30 g
  • di vino rosso
    100 g
  • di carne trita di manzo
    500 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola
    800 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pepe nero macinato
    ¼ cucchiaino
  • di acqua
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 202 kcal / 848 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 12.6 g
Węglowodany 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...