
Urządzenia i Akcesoria
Risotto ai frutti di mare
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porzioni
Składniki
-
di vongole fresche, pulite400 g
-
di gamberi crudi interi non sgusciati300 g
-
di acqua800 g
-
spicchi di aglio2
-
di polpa di pomodoro a pezzi200 g
-
di peperone rosso150 g
-
di peperone verde150 g
-
di olio extravergine di oliva70 g
-
di riso350 g
-
di prezzemolo fresco tritato2 cucchiai
-
di pistilli di zafferano1 pizzico
-
di sale1 cucchiaino
-
di vino bianco150 g
-
di succo d'arancia50 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
459 kcal /
1920 kJ
Białko
25.02 g
Tłuszcz
14.79 g
Węglowodany
52.69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria