Risotto ai frutti di mare

Risotto ai frutti di mare

3.3 6 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porzioni

Składniki

  • di vongole fresche, pulite
    400 g
  • di gamberi crudi interi non sgusciati
    300 g
  • di acqua
    800 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    200 g
  • di peperone rosso
    150 g
  • di peperone verde
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • di riso
    350 g
  • di prezzemolo fresco tritato
    2 cucchiai
  • di pistilli di zafferano
    1 pizzico
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di vino bianco
    150 g
  • di succo d'arancia
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 459 kcal / 1920 kJ
Białko 25.02 g
Tłuszcz 14.79 g
Węglowodany 52.69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...