Urządzenia i Akcesoria
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
Steak
-
filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)2
-
salt to season
Potatoes
-
water20 oz
-
baby red potatoes or mixed baby potatoes8 oz
-
rosemary1 sprig
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
Peppered Parmesan Sauce
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
whole black peppercorns1 tbsp
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
shallots in pieces2 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
chicken stock5 oz
-
brandy1 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
heavy whipping cream2 oz
Assembly
-
canola oil1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
Roquefort cheese crumbled2 oz
-
fresh rosemary (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1796.8 mg
Białko
90.9 g
Kalorie
6786.5 kJ /
1622 kcal
Tłuszcz
118.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
56.4 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Beef Wellington (Ben)
10 godz. 10 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Lasagna
2 godz. 30 min
Boeuf Bourguignon
11 godz. 25 min