Wersje kompatybilne
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Steak
- 2 filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
- salt, to season
Potatoes
- 20 oz water
- 8 oz baby red potatoes or mixed baby potatoes
- 1 sprig rosemary
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt
Peppered Parmesan Sauce
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 tbsp whole black peppercorns
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 5 oz chicken stock
- 1 oz brandy
- 1 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
Assembly
- 1 tbsp canola oil
- 1 tbsp unsalted butter
- 2 oz Roquefort cheese, crumbled
- fresh rosemary, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 6786.5 kJ / 1622 kcal
- Białko
- 90.9 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 118.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 56.4 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1796.8 mg
Alternatywne przepisy
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2u. 5min
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Beef Stroganoff
1h
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h