Wersje kompatybilne
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Steak
- 2 filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
- salt, to season
Potatoes
- 20 oz water
- 8 oz baby red potatoes or mixed baby potatoes
- 1 sprig rosemary
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt
Peppered Parmesan Sauce
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 tbsp whole black peppercorns
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 5 oz chicken stock
- 1 oz brandy
- 1 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
Assembly
- 1 tbsp canola oil
- 1 tbsp unsalted butter
- 2 oz Roquefort cheese, crumbled
- fresh rosemary, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 6786.5 kJ / 1622 kcal
- Białko
- 90.9 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 118.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 56.4 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1796.8 mg
Alternatywne przepisy
Potatoes with Bacon and Hash
2 Std. 15 Min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min
Chicken and Peach Flatbreads
35 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Boston Clam Chowder
55 Min
Southern Fried Chicken
50 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min