
Urządzenia i Akcesoria
Caesar Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Salad
-
water18 oz
-
large eggs4
-
bread cubed (½ in.)7 oz
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
romaine lettuce cut into strips20 oz
Dressing
-
light olive oil divided8 ½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces5 ½ oz
-
garlic cloves3
-
anchovy fillet, in oil drained2 oz
-
mustard2 tsp
-
lime juice3 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
water2 ½ oz
Wartości odżywcze na 6 portion
Kalorie
465 kcal /
1945 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Taste of Home
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Margarita
10 min
Béarnaise sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Beer Cheese
15 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Guacamole
5 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Fresh Herb Dip
10 min
Huevos Rancheros
45 min
Eggcellent Caeser Dressing
10 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min