Urządzenia i Akcesoria
Caesar Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Salad
-
water18 oz
-
large eggs4
-
bread cubed (½ in.)7 oz
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
romaine lettuce cut into strips20 oz
Dressing
-
light olive oil divided8 ½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces5 ½ oz
-
garlic cloves3
-
anchovy fillet, in oil drained2 oz
-
mustard2 tsp
-
lime juice3 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
water2 ½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 6 portion
Białko
15 g
Kalorie
1945 kJ /
465 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Home
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Margarita
10 min
Guacamole
5 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Citrus Margarita
10 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 min
Eggcellent Caesar Dressing
10 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min