Urządzenia i Akcesoria
Beef Lasagna
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil to grease
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
Asiago cheese cut into pieces3 oz
-
Italian seasoning1 tsp
-
mozzarella (low-moisture) cut into pieces6 oz
Ricotta Mixture
-
ricotta cheese15 oz
-
large eggs2
-
Italian seasoning1 tsp
Beef Sauce
-
yellow onions cut into pieces7 oz
-
garlic cloves2
-
tomato paste½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dark brown sugar1 tbsp
-
Italian seasoning1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes¼ tsp
-
canned crushed tomatoes28 oz
-
ground beef broken into pieces20 oz
-
oven-ready lasagna sheets (approx. 9 oz)15
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
856 mg
Białko
27 g
Kalorie
1900 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Lasagna
2 godz. 30 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min