Wiosenny twarożek z tofu

Wiosenny twarożek z tofu

4.4 113 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje

Składniki

  • ogórka pokrojonego na kawałki
    60 g
  • rzodkiewek
    80 g
  • tofu, średnio twardego naturalnego, pokruszonego
    180 - 220 g
  • mleka kokosowego płynnego
    50 - 70 g
  • szczypiorku, świeżego posiekanego
    1 pęczek
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    5 - 10 g
  • soli
    ¾ - 1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 108.9 kcal / 455.7 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 6.5 g
Węglowodany 4.4 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 526.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...