
Urządzenia i Akcesoria
Wiosenny twarożek z tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
60 g ogórka pokrojonego na kawałki
-
80 g rzodkiewek
-
180 - 220 g tofu, średnio twardego naturalnego, pokruszonego
-
50 - 70 g mleka kokosowego płynnego
-
1 pęczek szczypiorku, świeżego posiekanego
-
5 - 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
¾ - 1 łyżeczka soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
108.9 kcal /
455.7 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
4.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
526.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DIETA WEGAŃSKA
11 Przepisów
Polska
Polska