
Urządzenia i Akcesoria
Ciasto migdałowe z Santiago
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 porcji
Składniki
-
250 g cukru (patrz wskazówka)
-
15 - 20 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
-
250 g migdałów, blanszowanych
-
4 jajka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
226.9 kcal /
950.1 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
12.4 g
Węglowodany
25.2 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Makaroniki migdałowe
35 min
Sernik z ricotty z dżemem figowym
5 godz. 40 min
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1 godz. 10 min
Florentynki
2 godz.
Ciasto orzechowe z 3 składników
1 godz. 20 min
Keks migdałowo - gryczany
1 godz.
Torta caprese - migdałowe ciasto czekoladowe
3 godz.
Ciasto pomarańczowe z makiem
13 godz. 25 min
Ciasto kardamonowe z syropem z limonki
1 godz. 35 min
Brownie z tahini
45 min
Krem figowy z orzechami laskowymi
20 min
Ciasto marchewkowe z kardamonem i kremem z tahini
4 godz. 45 min