Urządzenia i Akcesoria
Ciasto migdałowe z Santiago
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 porcji
Składniki
-
250 g cukru (patrz wskazówka)
-
15 - 20 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
-
250 g migdałów, blanszowanych
-
4 jajka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
6.2 g
Kalorie
950.1 kJ /
226.9 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1 godz. 10 min
Cytrynowe tiramisu
6 godz. 25 min
Ciasto kardamonowe z syropem z limonki
1 godz. 35 min
Brownie z tahini
45 min
Clafoutis z wiśniami na mleku migdałowym
3 godz. 20 min
Wegańskie ciasto kokosowe
50 min
Rożki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Sernik z ricotty z dżemem figowym
5 godz. 40 min
Kruche ciasteczka z orzechami laskowymi (bezglutenowe)
1 godz. 20 min
Makaroniki migdałowe
35 min
Ciasto pomarańczowe z makiem
13 godz. 25 min
Torta caprese - migdałowe ciasto czekoladowe
3 godz.