Ciasto migdałowe z Santiago

Ciasto migdałowe z Santiago

4.5 194 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 porcji

Składniki

  • 250 g cukru (patrz wskazówka)
  • 15 - 20 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
  • 250 g migdałów, blanszowanych
  • 4 jajka

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 226.9 kcal / 950.1 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 12.4 g
Węglowodany 25.2 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...