Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de sucre
- 125 g de sucre de canne
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 20 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 234 kJ / 56 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macaronis du chalet
45 min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain tessinois
1h 50min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Moutarde de Bénichon
40min
Tarte au vin cuit
45 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45min