Urządzenia i Akcesoria
Caramels à la crème
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
36 morceaux
Składniki
-
125 g de sucre
-
125 g de sucre de canne
-
250 g de crème entière, froide
-
1 sachet de sucre vanillé (5 g)
-
20 g de beurre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Białko
0 g
Kalorie
234 kJ /
56 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Moutarde de Bénichon
40 min
Miroirs
1 godz. 40 min
Gâteau aux carottes
1 godz. 10 min
Pain paysan
3 godz.
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
French dressing raffiné
15 min
Milanais
3 godz.
Pain tessinois
1 godz. 50 min