Pain tessinois
TM6 TM5

Pain tessinois

4.5 (80 ocen)

Składniki

  • 500 g de farine
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
    lub 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g)
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 300 g d'eau, tiède
  • 25 g d'huile de colza
  • 1 c. à soupe d'eau
  • 1 œuf, battu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
861 kJ / 206 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy