Urządzenia i Akcesoria
Pain tessinois
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 portions
Składniki
-
500 g de farine
-
1 sachet de levure boulangère sèche, (7 g)½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
-
1 ½ c. à café de sel
-
300 g d'eau tiède
-
25 g d'huile de colza
-
1 c. à soupe d'eau
-
1 œuf battu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
861 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Caramels à la crème
2 Std.
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Pain paysan
3 Std.
Milanais
3 Std.
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min