Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 80 g de sucre
- 3 œufs
- 200 g d'Ovomaltine®
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 200 g de farine
- 1 sachet de poudre à lever
- 100 g de chocolat blanc, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1663 kJ / 397 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Milanais
3 Std.
Miroirs
1 Std. 40 Min
Pain tessinois
1u. 50min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Tarte au vin cuit
45 min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Cake aux branches
1h 10 min
Tresse bernoise
1h 45 min