Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Riz au lait
- 1000 g de lait
- 50 g de sucre
- 1 pincée de sel
- 220 g de riz, blanc, rond (pour dessert)
Coulis de fruits rouges et finition
-
200
g de baies fraîches variées
lub 200 g de fruits rouges, variés, surgelés, décongelés - 50 g de sucre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1009 kJ / 241 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe au potiron
35 min
Tarte aux pommes facile
45 min
Tiramisu fraises-sureau
3h 15min
Tarte aux pommes
1h 15min
Gâteau aux pommes
1h
Brioche
9 godz. 30 min
Sauce béchamel
15 Min
Panna cotta
6h 15min
Champignons sautés à feu vif aux poivrons
25 min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40 min
Poulet citron
50 min
Crème Thermomix®
45 min