Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de blé en grains
- 150 g de bananes, coupées en morceaux
- 400 g de farine
- 100 g de flocons d'avoine
- 100 g de cerises, séchées
- 50 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 230 de lait et un peu de lait supplémentaire pour badigeonner
- 80 g de sirop d’agave
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1159 kJ / 276 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain bis en cocotte
2h 25min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Minestrone aux pois chiches
40 Min
Granola
1h 40 min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Petits pains au seigle
12h
Petits pains aux fruits
3h 5 min
Pain sandwich
3h
Tarte au vin cuit
45 min
Pain paysan
3h
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min