Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de petits oignons blancs, au vinaigre, en bocal
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 1 boîte de conserve de filets d'anchois, conservés dans de l'huile égouttés (poids égoutté env. 25 g)
- 1 boîte de conserve de thon à l'huile en boîte, égoutté (poids égoutté env. 155 g)
- 200 g de fromage frais double crème
- ½ c. à café de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 495 kJ / 118 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Focaccia aux oignons
2h 20 min
Mousse au thon
10min
Sauce Hollandaise
15min
Gaspacho
1h 15 min
Mousse à la truite
5min
Focaccia au romarin
2h 30 min
Ravioli à la ricotta et sauce aux aubergines
1 Std. 40 Min
Mayonnaise à l'avocat
15min
Steak tartare
30 min
Beurre aux herbes
5min
Chips croustillantes et guacamole
1h
Tiramisu stracciatella
2h 30 min