
Urządzenia i Akcesoria
Pollo in salsa di mandorle e uova
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni
Składniki
-
di mandorle crude tostate100 g
-
uova sode2
-
di olio extravergine di oliva100 g
-
di cipolle a pezzi300 g
-
spicchi di aglio3
-
di sovracosce di pollo, con la pelle1200 g
-
di vino bianco200 g
-
di acqua50 g
-
di pistilli di zafferano1 pizzico
-
di sale1 cucchiaino
-
foglie di alloro secche2
-
di pepe macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
553 kcal /
2312 kJ
Białko
50.62 g
Tłuszcz
35.92 g
Węglowodany
5.17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria