Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Grilled Vegetables
- ½ oz olive oil
- 3 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 2 zucchini, halved lengthwise, seeds removed (see Tip)
- 1 bell pepper, stem and seeds removed, halved
- 2 jalapeño peppers, stems and seeds removed
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Cilantro Lime Vinaigrette
- 7 oz extra virgin olive oil
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz lime juice, plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve
-
1
oz Dijon mustard
lub 1 oz stone ground mustard - 1 oz agave
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1565 kJ / 374 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 451 mg
Alternatywne przepisy
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10 min
Fish Tacos
45 min
Southwest Quinoa
40 min
Cantina Salsa
5min
Turkey Taco Bowl
1h
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10 min