Urządzenia i Akcesoria
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces
Składniki
-
garlic cloves3
-
kale stems removed1 oz
-
lime juice½ oz
-
white vinegar1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red pepper flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
red onion cut into pieces (1½ in.)1
-
mixed bell peppers cut into pieces (1½ in.)3
-
sirloin steak cut into pieces (1½ in.)24 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Sód
228 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
2051.6 kJ /
490.4 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
21.6 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
55.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply Quick
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Mediterranean Chicken
35 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min