Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
TM5 TM6

Papillotes de merlu fenouil, citron, olives

3.9 (19 ocen)

Składniki

  • 60 g d'oignon (1/2), coupé en morceaux
  • 4 c. à soupe de crème fraîche épaisse à 0% de MG
  • le jus de 2 citrons verts
  • 1 pincée de safran
  • 400 g de fenouil, en fines lamelles
  • 500 g de filet de merlu
  • 1 orange (4 rondelles)
  • 12 olives noires, en rondelles
  • 1 filet d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
955 kJ / 228 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy