Toffees au caramel

Toffees au caramel

4.4 119 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
75 morceaux

Składniki

  • de sucre en poudre
    315 g
  • d'eau
    1030 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    250 g
  • de beurre coupé en cubes (2-3 cm)
    80 g
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • d'extrait naturel de vanille (opcjonalnie)
    1 - 2 c. à café
  • de fleur de sel (opcjonalnie)
    1 - 2 c. à café
    1 - 2 c. à café de graines variées
  • de vinaigre
    50 g

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 36.7 kcal / 152.9 kJ
Białko 0.2 g
Tłuszcz 2.1 g
Węglowodany 4.3 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...