Tellines en persillade
TM5 TM6

Tellines en persillade

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 1000 g de coques fraîches, type tellines
  • 1 c. à soupe de gros sel
  • 1 bouquet de persil frais, équeuté
  • 2 gousses d'ail, pelées et fendues en deux
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1000 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
795 kJ / 191 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
13 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy