Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de poireau, coupé en morceaux
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 80 g de céleri branche, coupé en morceaux
- 150 g de navet, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 1000 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 10.6 kJ / 2.5 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes fraîches sans œufs
1h 35 min
Potée de légumes
40min
Bouillon de volaille maison
1u. 45min
Légumes d'hiver, sauce aux épices tandoori
1h 20min
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4sa 10 dk
Salade de chou-rave et pois gourmands
3h 45 min
Soupe au chou et boulettes de blanc de volaille
1u. 45min
Chapelure d'épluchures de légumes
2h 15min
Minicarottes vapeur (200-600 g)
30min
Menu light - Compote pomme-poire-myrtille, fromage blanc et amandes
35min
Court-bouillon
25min
Chapelure
5min