Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de pecorino, coupé en morceaux
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 80 g de feuilles de basilic frais
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 647 kJ / 157 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Taboulé aux herbes
2h 15 min
Risotto aux cèpes
30 min
Tapenade
10 min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1h
Sauce napolitaine
1h
Pesto classique au basilic
10 min
Panisses
30 min
Pesto au basilic
10 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min
Sauce tartare
10 min
Anchoïade
15min
Caviar d'aubergine "express"
20 min