Urządzenia i Akcesoria
Pesto au basilic XXL
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
12 portions
Składniki
-
50 g de parmesan coupé en morceaux
-
30 g de pecorino coupé en morceaux
-
30 g de pignons de pin
-
1 gousse d'ail
-
80 g de feuilles de basilic frais
-
150 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
647 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tapenade
10 min
Anchoïade
15 min
Soupe au pistou
40 min
Sauce rouille
10 min
Aïoli traditionnel
10 min
Pissaladière
2 godz. 10 min
Tapenade
10 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 godz.
Pesto classique au basilic
10 min
Panisses
30 min
Pesto au basilic
10 min