Urządzenia i Akcesoria
Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
-
300 g d'olives noires dénoyautées
-
60 g d'amandes effilées
-
1 gousse d'ail épluchée et dégermée
-
75 g d'huile d'olive
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
446 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tapenades variées
10 min
Tapenade de Marseille
15 min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 godz.
Tapenade
10 min
Anchoïade
15 min
Tapenade de tomates
5 min
Tartinade d'aubergine et de poivrons
40 min
Aïoli
10 min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15 min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15 min
Tapenade olives noires et pruneaux
10 min