Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 4 brins de persil plat frais
- 400 g de carottes, coupées en tronçons
- 100 g de pomme à couteau (par ex. Royal gala ou Pink lady), coupée en morceaux
- 10 g de jus de citron
- 15 g d'huile d'olive
- 10 g de vinaigre balsamique
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de raisins secs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 524 kJ / 124 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade aux pommes
5 min
Salade de céleri aux poires et noisettes
15min
Salade céleri-pomme
10 min
Chou en salade
10 min
Salade de fenouil et pomme
20 min
Salade de potiron
10 min
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35 min
Salade gourmande de céleri et carotte
40 min
Salade carottes-betteraves au basilic
10 min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10 min
Salade de betterave
15min
Salade de courgette et pomme verte
10 min