Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de saindoux
- 300 g de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés
- 300 g de sauté de porc, détaillé en dés
- 250 g de cidre brut
- 150 g d'eau
- 200 g de pommes, coupées en quartiers
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 feuille de laurier
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1404.8 kJ / 338 kcal
- Białko
- 20.8 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillettes de poulet façon basquaise
55min
Rillettes de porc tradition
12h
Cassoulet
13 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Sauce soubise
30 Min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Rillettes de poulet
6h
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Sauce barbecue
20 min
Rillettes de lapin
12h
Rillettes de canard
2 godz. 30 min
Sauce gribiche
15min