
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait
- 500 g de haddock sans la peau, coupé en morceaux
- 15 g de ciboulette fraîche ciselée
- 15 g d'aneth frais équeuté et ciselé
- 20 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de fromage frais, type Madame Loïk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 159.3 kcal / 669.8 kJ
- Białko
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Błonnik
- 0.2 g