Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait
- 500 g de haddock, sans la peau, coupé en morceaux
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 15 g d'aneth frais, équeuté et ciselé
- 20 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de fromage frais, type Madame Loïk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 669.8 kJ / 159.3 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30 min
Salade de haddock, mâche et pomme de terre
45 min
Rillette de sardine au citron
5min
Rillettes aux deux saumons
40min
Rillettes de carotte aux herbes et épices
2h 15min
Fleurs chorizo-feta
35min
Rillettes de maquereau
1h 30min
Rillettes de maquereau
5min
Rillettes de maquereau, tomates confites et coriandre
25 phút
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Rillettes de sardine à la marocaine
15min