Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait
- 500 g de haddock, sans la peau, coupé en morceaux
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 15 g d'aneth frais, équeuté et ciselé
- 20 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de fromage frais, type Madame Loïk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 669.8 kJ / 159.3 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15min
Rillettes aux deux saumons
1h
Rillette de sardine au citron
5 min
Rillettes aux deux saumons
40min
Rillettes de maquereau
5 min
Fleurs chorizo-feta
35 Min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 godz. 5 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Rillettes aux deux saumons
3h 25 min.
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25 min
Rillettes de maquereau, tomates confites et coriandre
25 min
Rillettes de sardine à la marocaine
15min