Wersje kompatybilne
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau
- 80 g de sucre de canne
- 1 - 2 branches de romarin frais
- 800 g d'abricots frais
- 40 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 701 kJ / 166 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Gaspacho d'abricot au thé et gingembre
1h 15min
Gaspacho
12 Std.
Velouté de concombre glacé
10min
Gaspacho asiatique
15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2hod.
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Gaspacho de melon
10min