Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'oignon
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 150 g de poulet, en cubes
- 500 g d'eau
- 75 g de boulgour
- 180 g de courgette, en rondelles
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de tomates cerise, coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 721 kJ / 172 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Macaroni à la bolognaise
35 Min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20 min
Riz cantonais
25 min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Patoto petits pois jambon
30min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 min
Bœuf aux champignons
30min
Menu express - Kefta de dinde, semoule aux raisins secs et carottes au miel
35 Min
Salade de dinde et haricots verts
35 Min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Papillotes de saumon, coriandre et citronnelle
25 min