Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g d'échine de porc en cubes de 4 cm
- 150 g d'oignon, coupé en quatre
- 100 g de sauce barbecue
- 4 épis de maïs frais ou surgelés, en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4800 kJ / 1142 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 146 g
- Tłuszcz
- 36 g
Alternatywne przepisy
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 Min
Porc aigre-doux
45min
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
45min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40min
Poulet et pommes de terre, sauce miel-soja
45min
Travers de porc "spécial sauce"
1 Std. 40 Min
Porc au sucre
45min
Echine au caramel, riz parfumé
1h 15min
Sauté de porc aigre-doux
1 Std.
Porc aigre-doux à la purée
40min
Poulet piment-cacahuète
45min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 Min