Urządzenia i Akcesoria
Crema di mais (creamed corn)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
-
580 g di chicchi di mais, freschi
-
2 spicchi di aglio
-
50 g di acqua
-
50 g di burro a pezzi + q.b.
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
4 fettine di pane
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
552.1 mg
Białko
17.1 g
Kalorie
1640.5 kJ /
392.1 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A tavola con poco
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torrette d'anatra e gambero
40 min
Wonton soup
45 min
Pancakes al bacon e porri
1 godz.
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2 godz.
Sushi di kiwi
1 godz. 50 min
Nachos
1 godz.
Crema di anacardi
50 min
Bento box
40 min
Cioccolata chai
25 min
Pane Naan con cipolla e cumino
2 godz. 25 min
Zuppa del nord
1 godz. 10 min