
Urządzenia i Akcesoria
Crema di mais (creamed corn)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
-
580 g di chicchi di mais, freschi
-
2 spicchi di aglio
-
50 g di acqua
-
50 g di burro a pezzi + q.b.
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
4 fettine di pane
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
392.1 kcal /
1640.5 kJ
Białko
17.1 g
Tłuszcz
19.6 g
Węglowodany
42.6 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Sód
552.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A tavola con poco
10 Przepisów
Włochy
Włochy